TST Sweden

Om varför vi stöttar Destination Gymnasiet

Självklart ska alla ungdomar få chansen att komma in på gymnasiet! Ibland behövs lite hjälp på vägen, och tack vare Destination Gymnasiet finns den hjälpen att få. 
Vi på TST Sweden är stolt sponsor till Destination Gymnasiet då vi vill bidra till en bättre värld på de sätt vi kan, både i det lilla och i det stora. ”Saving Lives” är vårt löfte, och det jobbar vi med både genom våra skyddskläder som räddar liv, men också genom vårt hållbarhetsarbete och samhällsengagemang, där Destination Gymnasiet är en av flera viktiga partners för en bättre framtid.

Om oss på TST Sweden

På TST Sweden utvecklar och säljer vi skyddskläder som räddar liv runt om i världen. Många människor arbetar i farliga och extrema arbetsmiljöer där skyddskläder kan vara skillnaden mellan liv och död vid en olyckshändelse. Våra skyddskläder finns för två huvudsakliga användningsområden; arbete med mycket höga vattentryck samt arbete med hög värme och smält metall.
Företaget grundades i Kinna utanför Borås år 1990. Idag finns vi på Viared och har 16 anställda.
Säkerhet, kvalitet, funktion och komfort är viktiga ledord i vår utveckling av skyddskläderna. Vi arbetar med lokala producenter i Sverige och Baltikum för att säkra en hållbar produktion. Med vårt löfte ”Saving Lives” strävar vi efter att göra välden lite säkrare och bättre.
Läs mer om oss på tst-sweden.com.

#destinationgymnasiet