RO-Gruppen

Varför vi stöttar Destination Gymnasiet

Att få godkända betyg i grundskolan är nyckeln in i gymnasiet, och sedan vidare ut i livet. Genom Destination Gymnasiet får ungdomar den stöttning de behöver för att nå dit.
En god utbildning ger en stabil grund att stå på inför ett långt och spännande arbetsliv. Det öppnar dörrar till nya äventyr.

Vi på RO-Gruppen stöttar Destination Gymnasiet för både ungdomarnas skull och för vår egen. Unga människor är vår framtid, både som samhällsinvånare och som potentiella framtida medarbetare.
Vi har allt att vinna på att unga människor ges möjligheten att välja det yrke de drömmer om och att de får chansen att lägga all sin drivkraft på rätt saker.

RO-Gruppens vision: ”Vi vill bygga en bättre värld” syftar till att placera vår verksamhet i ett större sammanhang än nuet. Vi vill bygga en bättre värld för framtida generationer. Det gör vi genom att bland annat genom att stötta Destination Gymnasiet.

OM RO-GRUPPEN

Med 190 medarbetare och 40 år i branschen är vi idag ett av Sveriges attraktivaste och kunddrivna byggföretag inom entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggnation och butiksetablering. Med huvudkontor i Borås och kontor i Göteborg och Stockholm tar vi oss an byggprojekt i hela Sverige. Koncernen omsätter över en miljard och är bland annat utsedda till Karriärföretag samt en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

#destinationgymnasiet